Speciale evenementen

BasketbALL-academy

Sinds 2005 organiseert BBC Geel een heuse basketball-acadamy waar de verschillende kempische clubs onder leiding van onze proffesionele jeugdtrainers op stage kunnen komen. Tijdens elke schoolvakantie (herfst, kerst, krokus, pasen en zomer) wordt dit georganiseerd voor alle spelers van premicroben tot en met junioren. Elke kempische jeugdspeler is hier welkom. Voor data en locaties kan u steeds terecht bij de Jeugdwerking

BBC Geel-Avalympics, grensverleggend in Vlaanderen !

Sinds enkele jaren is de basketbalploeg van Avalympics onder de vleugels van BBC Geel gekropen. Dit past in een breder kader van algemene integratie van mensen met een verstandelijke handicap. Het belangrijkste doel is niet dat hier het uiterste uit de kan (korf) gehaald wordt, maar dat iedereen op zijn niveau plezier beleeft, en blijft beleven, aan het beoefenen van basketbal.

Basketsensation, Kempense parels schitteren !

Eén Kempense ploeg met de allerbeste basketters uit de Kempen, ook dat is een jaarlijkse traditie waarmee BBC GEEL voor het achtste jaar op rij, met succes kan uitpakken.  Begonnen als een bescheiden basketwedstrijdje onder de noemer ‘Kempense Selectie’ is ‘Basketsensation’ vandaag een internationaal sportgebeuren dat door alle Kempense Basketters met veel interesse wordt gevolgd en jaar na jaar zijn bezoekersaantallen ziet groeien.  Basketsensation is heden het basketevent met het hoogste niveau mét spelers van bijna alle Kempense clubs.